Nike golfschoenen

Ben je op zoek naar Nike Golfschoenen, zoek niet verder. Golfschoenen van Nike zijn er in veel verschillende modellen. We bekijken de verschillende schoenen en beschrijven uitgebreid wat we ervan vinden. Lees meer over de Nike Air Max G1 in ons artikel over golfschoenen, met belangstelling zien we vaak mensen deze schoenen op straat dragen vanwege de grote populariteit van deze Nike golfschoen.

1. Nike Infinity Golf Schoen Black/White

Nike Infinity G is a stylish golf shoe that offers good comfort. Suitable for golfers looking for a sporty shoe with good grip. This golf shoe is a unisex model. We recommend you go up 0.5–1 size compared to other models.

2. Air Max 270 G Golfschoen Zwart – Maat 

De Nike Air Max 270 G geeft je een legendarische look. Het design is een nauwkeurige reconstructie van het originele Big Air icoon met ventilerende mesh en innovatieve grip voor prestaties op het hoogste niveau.

3. Nike Air Max 270 G Golfschoen Wit/Kobalt 

Legendarische Air krijgt een lift. De eerste lifestyle Air Max van Nike biedt stijl, comfort en big Air attitude. Met het grote venster en de frisse kleuren kun je een van de grootste innovaties van Nike laten zien. Dankzij het lichte en luchtige bovenwerk en de superlage kraag is dit de perfecte favoriet voor plezier bij warm weer.

  • Weergegeven kleur: Wit/Game Royal/Malachite/University Red
  • Stijl: DV3731-100

4. Nike Air Zoom Infinity Tour Next Turquoise White

We hebben geluisterd naar jullie feedback over de Infinity Tour, het design verfijnd en tot leven gebracht in de vorm van de Nike Air Zoom Infinity Tour NEXT%. We hebben het totale volume verhoogd om je voet meer ruimte te geven, de demping in de voorvoet vernieuwd met twee Zoom Air units voor nog meer energieoverdracht tijdens je swing. Daarnaast hebben we extra grip geplaatst op belangrijke plekken zodat je minder snel uitglijdt. Het resultaat is een ongelooflijk responsieve, comfortabele schoen waar je dol op zult zijn.

  • Weergegeven kleur: Sail/Coconut Milk/Ghost Green/Barely Green
  • Stijl: DC5221-131

5. Nike Infinity Golf Schoen White/Black

Jullie wilden een golfschoen die niet alleen op een moderne hardloopschoen lijkt, maar ook zo presteert. Wij hebben geluisterd. Maak kennis met de Nike Infinity Pro 2. De schoen combineert het ongelooflijke comfort en de veelzijdigheid van geïntegreerde grip met een gestroomlijnd, ventilerend bovenwerk van textiel dat gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien biedt het Nike React foam demping, van de baan tot op straat en overal daartussenin.

  • Weergegeven kleur: Wit/Photon Dust/Igloo/Zwart
  • Stijl: DJ5593-115

Vergelijkbare berichten